Gammeldags kalvebov

Gammeldags kalvebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1.5-2 kg.kalvebov med ben
 salt
 peber
30 g.smør til stegningen
2 dl.vand
 
 Sauce:
1-2 tsk.majsstivelse til jævning
1.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Gnid stegen godt med salt og peber og brun den godt på alle sider i en gryde i smørret. Tilsæt vand og lad kødet simre ca 1½-2 timer under låg, afhængig af bovens tykkelse.

Tag stegen op og hold den varm i alufolie. Pisk skyen igennem og jævn den lidt. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Tips:

Server med kartofler og grøntsager efter eget ønske.





karakterer:
Opskriften er vist 25439 gange,
og udskrevet 559 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-03-15 21:01:41
Brugte Herbes Provance i sovsen

  -   2005-01-01 01:01:01
Hmm. dejlig ret, smager super!