Lammeleverpostej 02

Lammeleverpostej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : sfriberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammelever
400 g.svinelever
125 g.champignon
2 løg
1 fedhvidløg
2 æg
2 dl.fløde
50 g.valnøddekerner
1 tsk.timian
0.5 tsk.salvie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak svine- og lammelever sammen med løg. Bland presset hvidløg, hakket valnøddekerner og hakket champignon i kødet. Rør æg og fløde i farsen. Tilsæt krydderier. Tilsæt salt og peber.

Bages ved 180 grader i ca. 60 min.

Tips:

Køl postejen af til næste dag og skær den i skiver. Små grønne agurker (cornichoner) og flute er tilbehør, ligesom salat også passer hertil.





karakterer:
Opskriften er vist 16640 gange,
og udskrevet 541 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu