Lammeleverpostej 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : sfriberg Indsendt : Red : |
|
|
Hak svine- og lammelever sammen med løg.
Bland presset hvidløg, hakket valnøddekerner og hakket champignon i kødet. Rør æg og fløde i farsen. Tilsæt krydderier. Tilsæt salt og peber.
Bages ved 180 grader i ca. 60 min. Tips: Køl postejen af til næste dag og skær den i skiver. Små grønne agurker (cornichoner) og flute er tilbehør, ligesom salat også passer hertil. |
|
Opskriften er vist 16640 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne