Put i panden

Put i panden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : nulle

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.frisk pasta (kogt)
200 g.bacon
250 g.champignon
 evt.cocktailpølser
2.5 dl.fløde
2 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bacon i tern ( og evt cocktailpølser)og steg dem i en pande med høj kant. Fjern det fra panden og steg de skiveskåret champignons til vandet er væk. bland det hele sammen og tilsæt det kogte pasta. Æggene kommes i og fløden tilsættes. smag til med salt og peber. serveres med det samme.

Tips:

Når æg og fløde er tilsat, skal det kun vendes i og retten serveres med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 9888 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu