Bountykage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Christensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 139705 gange,
og udskrevet 2503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (77 stemmer) |
|
Kommentarer Inge-Lise - 2021-11-07 19:09:06 Den smager tosse god. Jeg bager to brune bunde og laver dobbel crem. tager en brun lagkagebund kommer crem på så kokusbunden,crem brun lagkagebund crem . Pynter med flødeskum. der er simpelthen en konfektkage Leta - 2011-02-10 18:30:44 Per: prøv at sætte dem på springformen på 2 hele bagepladers, altså ikke rist- det hjælper mod brændt bund:-) familien Skovbro - 2011-01-20 13:34:23 Hej. 1) Kagen er dejlig nem at lave. helt fantastisk! 2) Den smager fantastisk. selvom den står i et næsten frost køleskab som jeg har 3) Smager fantastisk, også med lys chokolade! Dejlig opskrift. 10 uf af 10 ;) Karen - 2008-11-10 19:39:37 Når kagen er færdiglavet, kan man putte den i fryseren (evt. som portionskager), og den kan spises direkte fra frost som en isdessert Også godt med lidt soft ice eller letpisket flødeskum til Eller en god frugtsalat med mangodressing (=blendet frisk moden mango) AD - 2007-02-05 08:18:50 verdens bedste ligesom min mormor lavede den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne