Forårssuppe kogt på kalvebov
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Dæg kalvebov og ben med koldt vand i en rummelig gryde og sæt den over ved svag varme.
Når suppen koger skummes uklarhederne af.
Tilsæt salt og skum af igen så suppen bliver klar.
Læg krydderierne (laurbærblade, peberkorn og timiankviste) i et kaffefilter. Luk filtret med en bomuldssnor og kom det ned i suppen. Pil løget og kom det i helt. Lad suppen koge 1½-2 timer til kødet er mørt og tag kødet op. Si suppen igennem en sigte og kasser krydderipose og løget. Skrab majroerne (eller skræl dem, hvis det er nemmere). Rens forårsløgene. Herefter skæres majroerne, løgene og kødet ud i stykker, der ikke er større end, at de kan ligge på en spiseske. Skær evt. fedt på kødet fra og kasser det. Kog majroer og forårsløg møre i suppen i ca. 3 minutter. Tilsæt så kødstykkerne. Ærterne bælges og kørvelen skylles og plukkes. Ærter og kørvelblade kommes også ned i suppegryden, og herefter må suppen ikke koge mere. Smag til med salt og peber og server suppen med kuvertbrød til. |
|
Opskriften er vist 16896 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne