Kylling/Kalkun i wok
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Lena Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kød + marinaden sammen og lad det evt. trække natten over.
Steg kødet i en wok, og tilsæt de øvrige grøntsager. Retten skal i alt simre i ca. 20 min. under låg. Tilsæt saucen og de kogte ris og kog videre 3-4 minutter. Server evt. med flutes. |
|
Opskriften er vist 32031 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne - 2009-03-29 18:49:10 Wok og wok! Efter mine begreber er wokmad lynstegning. Dette her er en wok inspireret gryderet. Den blev rigtig god. Det smagte godt. Woksaucen gav en dejlig god smag. Retten er nem at lave, men det tager noget tid at tilberede. Der står ikke noget om salt og peber. Jeg kom en lille smule salt ved og noget friskkværnet peber. Soyasaucen er jo ret salt i sig selv Jeg hyggede mig med det. Et par timer og en flaske rødvin søndag eftermiddag. Retten og rødvinen kan anbefales. Jeg giver et 10-tal. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 En superlækker og nem ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne