Kalv i karry med courgetter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Skær kalvekødet i tern på 4x4 cm.
Brun kødstykkerne i smør og olie i en sauterpande eller i en gryde.
Krydr med salt, drys mel og karry i og rist det let.
Tilsæt vandet mens der røres.
Rens så porrerne og snit dem fint.
Kom porrerne ned til kødet og lad det hele småkoge under låg i ca. 45 minutter.
Rør jævnligt. Courgetteblandingen: Pil løgene og skær dem i ringe. Varm olivenolie i en gryde og svits løg heri. Tilsæt chilipulver og kardemomme. Skær courgetterne i skiver. Kom dem i gryden sammen med hvidvin og rør forsigtigt rundt i blandingen. Kom låg på gryden og lad courgetterne blive møre, det tager ca. 3 minutter. Kom rosiner i, rør rundt og smag til med salt. Kog ris som anført på emballagen. Server retten gerne med mangochutney til. |
|
Opskriften er vist 5439 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne