Super nemme daim muffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133460 gange,
og udskrevet 2612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (57 stemmer) |
|
Kommentarer EMMA - 2018-02-18 15:22:46 Elsker dem de så gode EMMA - 2018-01-11 18:31:30 Hej er der ikke lidt meget daim i 6 pakker er meget kan man bruge mindre daim Bobo - 2017-09-16 19:27:35 Fantastisk let jeg er 11 år og jeg bruger altid denne hjemmeside Fog siden jeg opdagede den har jeg brugt den vær anden weekend 😉👍 Christina - 2016-01-29 10:19:15 Er jeg den eneste der ikke kan få dem bagt ordentligt? Jeg har bagt dem ved 175 grader i 23 minutter og de er stadig dejagtige inden i (men sprøde udenpå) og så er de nærmest faldet sammen efter de er kølet af.... Caroline - 2014-07-18 14:37:01 Hej! De er super nemme at lave, selvom at jeg "kun" er 12år og så er de stadigvæk rigtig lækre! Stort 10 tal! anonym - 2013-06-29 12:05:52 jeg brugte 4 daim bar da jeg lavede dem. og det var rigeligt til mig. smiler Men superlækkere er de nam nam Joan - 2012-09-03 15:49:44 jeg bagte de her muffins til min læsegruppe på seminariet, men tilføjede lidt hakket mørk chokolade og rørte en vaniliesmørcreme og puttede på inden resten af fyldet - mums! De vakte begejstring! Fam. Kristensen - 2012-02-04 13:20:52 d.d. står der 6 daimbar, ved 12 muffins. Hvis man kører musen henover ordet Daimbar, kommer der teksten frem "1 Daimbar vejer 28 gram". Hjælper det lidt på forståelsen af, hvor meget der skal bruges? Mette - 2011-08-09 12:38:12 Er det en fejl, at der står, at der skal 6 stk. daim i? agent 007 ( den ægte - 2011-05-11 20:48:04 er det ikke lidt meget chokolade? emma-johan-emil andersen - 2010-10-18 12:30:11 den var let at lave Stephanie - 2010-09-17 16:32:41 Mums! De er helt vild gode, jeg er 11 år og jeg kunne endda lave dem helt selv! Et stort 10-tal fra mig! Christina - 2010-08-31 21:09:20 Wow, hvor er de helt vildt lækre.. konsistensen i dejen er lidt brødet pga melen og det gør dem rigtig lækkert luftige og man kan sagtens spise masere af dem :D Hvis ikke det var fordi vi får spist dem alle sammen idag, så ville jeg fryse resten ned, det tror jeg slet ikke er noget problem. Helle - 2010-04-02 14:36:17 Har nogen af jer kommentar omkring hvor fryseegnet de er??? Jeg overvejer at bage en helt stak af dem, da jeg snart skal føde og forventer alt for meget familie på besøg, så det ville jo være skønt hvis man lige kunne hive en pose muffins op og lige lune i ovnen :o) marlene - 2010-03-24 08:30:04 skal der bruges hele 6 stk daim? hvis ja, så store eller sm?å? :-) anonym - 2010-03-03 18:14:54 er lækre men 500 daim bar lige i over kanten Jane - 2010-02-12 23:03:05 nøj hvor er de gode !! de smager rigtig skønt! og så er de bare så lette at lave! jeg kom dog mandler i istedet for hasselnødder (pga allergi) og skummet mælk da jeg ikke havde sødmælk, men jeg tror ikke det gjorde nogen forskel. som margarine brugte jeg flydende olie margarine de tog bare ingen tid at røre sammen, SÅ lette! jeg gir dem et 9 tal :) S - 2009-10-07 00:05:16 Super nemme, og de smager skønt. Andrea - 2009-05-17 12:31:00 *Venter på at der bliver købt ind til dem* det er ikke lige alle tingene man lige har liggende anna d. - 2009-04-28 14:15:08 jeg må sige at det er nogle dyre kager..! ´(: - 2008-03-13 15:39:43 Nu har jeg ikke selv smagt dem, da jeg er på slankekur, men alle dem der har smagt dem efter jeg har bagt dem siger at de smager rigtig godt, så den får lige et 8-tal (: Trine - 2007-09-08 19:03:51 Hvor mange bliver der? LISA - 2006-12-28 17:51:19 kan man bruge almindelig chokolade i stedet for daim? Ole - 2005-01-01 01:01:01 De får et stort 10 tal fra mig. Jeg er vild med dem. Laila - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan kun sige at disse bør prøves. De er virkelig nemme. Faktisk så nemme at hvis du lige får uventet gæster og har daim liggene, ja så kan de laves mens kaffen brygger og man dækker kaffebord. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne