Birkes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Mutter Indsendt : Red : |
|
|
Alt blandes, dejen SKAL være lind.
Bages i forvarmet ovn i 15 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 10849 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-11-17 14:42:29 Yderligere forklaring kunne være som denne Dejen rulles derefter ud I et stykke på ca. 20 X 65 cm. Overfladen pensles med æg. De yderste tredjedele foldes ind over hinanden således at dejen er i tre lag. Den sammenlagte dej vendes med bunden i vejret, pensles med æg, drysses med birkes og skæres ud i 16 lige store stykker, som anbringes på en plade, tildækkes og hæver til dobbelt på et lunt sted ca. 5 kvarter. kate hn - 2012-11-06 11:29:48 Dejligt med en kort forklaring, har man før bagt brød kan man også finde ud af denne Skalde - 2012-06-14 10:48:30 til hvor mange? anonym - 2005-01-01 01:01:01 En beskrivelse, man kan bruge til noget ville være dejligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne