Gammeldags fastelavnsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt af : Mutter Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt de øvrige ingredienser, margarinen til sidst.
Bollerne sættes på plads og hæver 1 kvarter. Bages i forvarmet ovn i 1 kvarter ved 225 grader C. |
|
Opskriften er vist 17738 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer kristian - 2009-02-07 13:54:34 Hej Nej der er ikke for meget fedt i. Ælt dejen til melet har optaget fedtet det kan godt være at 5 min. er for lidt Jeg har en hvor der skal 500 g fedt i til 600g mel og det er OK |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne