Muffins med chokolade og figenfyld
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Maja Indsendt : Red : |
|
|
1. Figner og cironskal og citronsaft røres sammen og trækker mens resten af dejen laves.
2. Rørsukker og æg piskes grundigt til det er let og luftigt.
3. Olien piskes i.
4. Hvedemel og bagepulver og chokolade blandes og røres i.
5. Figenmassen blandes forsigtigt i dejen.
6. Dejen fordeles i papirforme og fyldes 2/3 op.
7. Bagetid: Ca. 15 minutter ved 200 grader på midterste ovnribbe.
Tips: Kagerne kan være svære at vurdere pga. chokoladen og figenerne! Men de hærder helt når de kommer ud. Er bedst kolde, så chokoladen når at størkne! |
|
Opskriften er vist 5141 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne