Soupe au potiron (Græskarsuppe)
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær græskarret i stykker og lad det koge mørt i letsaltet vand.
Passer det hele gennem en puresigte og tilsæt mælken, Smag til med salt og sukker. Læg tynde skiver franskbrød i suppen og lad dem snurre med i 10 minutter. Fjern suppen fra ilden og giv den en klat koldt smør, før den hældes op i terrinen. |
|
Opskriften er vist 11890 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne