Rabarber- kokoskage med rabarbersorbet

Rabarber- kokoskage med rabarbersorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
500 g.marcipan
100 g.sukker
1 æg
75 g.hvedemel
125 g.smør
0.5 dl.Vand
 
 Rabarber kompot:
1000 g.Rabarber
200 g.sukker
1 glastør hvidvin
 
 Marengs:
3 æggehvider
100 g.flormelis
150 g.kokosmel
 
Opskrift:
Til bunden blendes marcipan, sukker, æg og mel. Derefter tilsættes smeltet smør og vand. Massen deles i 6 runde bageform og bages i ca. 20 min. ved 150 grader.

Til kompotten skraldes, vaskes og skæres rabarberen i stykker på ca. 3 cm. Og koges med de øvrige ingredienser til kompot. Den overskydende væde hældes fra til sorbet*. Kompotten sættes ovenpå bunden.

Til marengs piskes ingredienserne sammen, deles i 6 stykker og tilsættes ovenpå kompot. Det hele bages i ca.25 min. ved 150 grader.

Kagen tages ud af formen og anrettes på tallerken sammen med rabarbersorbet. Pyntes med lidt Crême Anglaise og et par blade mynte.





karakterer:
Opskriften er vist 6999 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-18 13:34:13
Hvordan laves sorbeten? Væden fra kompotten er jo ikke en sorbet. Sorbet er is. Mvh Mette