Rabarber- kokoskage med rabarbersorbet
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Til bunden blendes marcipan, sukker, æg og mel. Derefter tilsættes smeltet smør og vand. Massen deles i 6 runde bageform og bages i ca. 20 min. ved 150 grader.
Til kompotten skraldes, vaskes og skæres rabarberen i stykker på ca. 3 cm. Og koges med de øvrige ingredienser til kompot. Den overskydende væde hældes fra til sorbet*. Kompotten sættes ovenpå bunden. Til marengs piskes ingredienserne sammen, deles i 6 stykker og tilsættes ovenpå kompot. Det hele bages i ca.25 min. ved 150 grader. Kagen tages ud af formen og anrettes på tallerken sammen med rabarbersorbet. Pyntes med lidt Crême Anglaise og et par blade mynte. |
|
Opskriften er vist 6999 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2008-06-18 13:34:13 Hvordan laves sorbeten? Væden fra kompotten er jo ikke en sorbet. Sorbet er is. Mvh Mette |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne