Fyldt kalkunbryst 03
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Annette Indsendt : Red : |
|
|
Lav en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med blandingen af de optøet spinat-kugler. grofthakket hvidløg. olie. salt og peber. Dæk oversiden af brystet med bacon og bind stegesnor omkring. Læg brystet i et ovnfast fad og læg evt. lidt porre og rå kartoffel ved.
Hæld vandet ved og sæt i ovnen ca. 1 time ved 150 grader (varmluft) kødet skal ca. have en temp. på ca. 62 grader når det er færdigt. Tips: Tilbehør: Kartofler og sovs og de grøntsager man har lagt ved eller hvad man nu har lyst til. Skyen/saften fra fadet er god til at lave en sovs af. Fyldet og baconen forhindre at kødet bliver tørt som fjerkræ ellers nemt bliver. |
|
Opskriften er vist 22761 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne