Fedtfattige muffins med hvid chokolade og bær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fedtfattig opskrift Indsendt af : gourmetbeginner Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker godt sammen og bland mælken i. Bland mel og bagepulver og rør æggemassen i. Tilsæt chokolade og frais og bland det hele godt sammen.
Hældes ca 3/4 op i en teflonmuffinform. Hæld nogle bær ovenpå hver muffin. Forvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn og bag dem i 23 minutter. Tips: Dejen kan også bages som en almindelig kage. Så skal det have ca 10 min ekstra |
|
Opskriften er vist 42687 gange,
og udskrevet 942 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2014-04-14 13:02:49 Hej alle er der nogen af jer som har prøvet at fryse kagerne ned, hvis ja hvordan bliver de så når kommer op? :-) Andrea - 2011-10-19 13:07:48 Super lækre og nemme at lave :) kan anbefale at man putter blåbær i, så er de bare mums :) Christina Maschmann - 2011-02-05 11:42:05 Jeg synes det er rigtig godt at det bliver angivet at opskriften kan bages som almindelig kage med tidsangivelse til. karina - 2009-09-14 22:07:40 Super lækre muffins!!!! det kan godt ikke anbefales af komme bær i!! især ikke de bær blandinger af skovbær.. det bliver en anelse for bittert... ødelægger lidt det hele, men uden er de geniale.. trine - 2009-06-18 15:00:27 øv, mine blev rigtig dårlige. De ville ikke bages inden i. De duftede ellers så godt. :) Morten - 2007-10-15 23:51:31 I de dersens papirsforme bliver der ca. 25 stykker Lotte - 2007-10-15 23:50:50 Hvor mange bliver der? Søren - 2007-10-15 23:50:16 Hvis de bages i varmluftsovn, skal de bages ved 180 grader istedet og lidt kortere tid ;) Søren - 2007-10-15 23:42:26 Hvis de bages i varmluftsovn, skal de bages ved 180 grader istedet og lidt kortere tid ;) Karen - 2007-10-15 23:41:12 Hvis de laves i "almindelige" papirsforme: start med at fylde formene halvt, put bærene i og fyld formene helt op!! ellers dækkes bærene ikke Lone - 2007-10-15 23:39:46 De kan sagtens klare dobbelt chokolade portion :) bare husk at knuse chokoladen fint istedet Stine - 2007-10-15 23:38:51 Husk at knuse/hakke chokoladen, FØR du går i gang. Dette erftersom at hæveegenskaberne ved både æggene og bagepulveret starter så snart ingredienserne er blevet blandet Stine - 2007-10-15 23:37:01 Kan også laves i "almindelige" papirsmuffinsforme: da skal der blot 3-4 dl mere mel i og hæld lidt olie i dejen, så brænder de ikke fast til formene :) anne - 2005-01-01 01:01:01 super lækre muffins!! utroligt nemme at lave. Dog er det en fordel at have papir i muffinformen, da chokoladen ellers kan brænde fast i bunden... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne