Mørksej i wok med soja, honning og ingefær
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørksejen i tykke strimler, ca. 5 cm. Halver peberfrugterne og skær dem i tykke skiver.
Rør soja sammen med majsstivelse og vandet. Varm honningen op i en wok, til den bruser op. Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter. Tilsæt mørksejen og svits den forsigtigt i 1 minut. Tilsæt ingefær og soyablandingen og kog det op. Skær spidskålen i både og kog den sammen med æggenudlerne i en stor gryde kogende, letsaltet vand, til nudlerne er møre. Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte. Fordel fisk, peberfrugter og sauce over nudlerne. Server straks. |
|
Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer KK - 2017-04-12 19:45:22 rigtig fin opskrift med dejlig smag. valgte i vores udgave at tilføje grønne asparges og forårsløg sammen med snackpeber. mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne