Mørksej i wok med soja, honning og ingefær

Mørksej i wok med soja, honning og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-800 g.mørksej fileter
4 røde Snackpeber
2 spsk.flydende honning
1 spsk.revet ingefær
0.5 dl.soja
1 tsk.majsstivelse
0.5 dl.vand
0.5 spidskål
340 g.æggenudler
 
Opskrift:
Skær mørksejen i tykke strimler, ca. 5 cm. Halver peberfrugterne og skær dem i tykke skiver.
Rør soja sammen med majsstivelse og vandet.

Varm honningen op i en wok, til den bruser op. Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter. Tilsæt mørksejen og svits den forsigtigt i 1 minut. Tilsæt ingefær og soyablandingen og kog det op.

Skær spidskålen i både og kog den sammen med æggenudlerne i en stor gryde kogende, letsaltet vand, til nudlerne er møre. Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte.

Fordel fisk, peberfrugter og sauce over nudlerne.
Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-12 19:45:22
rigtig fin opskrift med dejlig smag. valgte i vores udgave at tilføje grønne asparges og forårsløg sammen med snackpeber. mums