Osso buko suppe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : maria,s Indsendt : Red : |
|
|
brun osso bukoen på panden og derefter i en suppe gryde grønsager blandes i fyld op med vand og fløde lad det koge i mindst 1½ time gerne meget længere smag til
|
|
Opskriften er vist 21004 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli - 2010-10-27 11:50:02 Griner... De kan jo lige så godt brunes i gryden med det samme spar på opvasken... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne