Kartoffelkage Glutenfri
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler skrælles, koges og moses. Rørsukker piskes med æggeblommer.
Chokoladen smeltes over vandbad og mandlerne smuttes og hakkes fint til mel med hasselnødderne.
Bagepulveret blandes i "melet" og alle ingredienser blandes godt evt. i foodprocessor med appelsinsaft og reven appelsinskal og moset banan. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Hældes i en smurt lille bradepande og bages ved 175 grader C. i ca. 50 min. |
|
Opskriften er vist 20578 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne