Kartoffelkage Glutenfri

Kartoffelkage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.rørsukker
4 økologiske æg
1 økologisk, usprøjtet appelsin
150 g.mørk chokolade
100 g.mandler
100 g.hasselnødder
2 tsk.bagepulver
1 økologisk banan
250 g.kartofler (kogte og mosede)
 
Opskrift:
Kartofler skrælles, koges og moses. Rørsukker piskes med æggeblommer. Chokoladen smeltes over vandbad og mandlerne smuttes og hakkes fint til mel med hasselnødderne.

Bagepulveret blandes i "melet" og alle ingredienser blandes godt evt. i foodprocessor med appelsinsaft og reven appelsinskal og moset banan.

Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.

Hældes i en smurt lille bradepande og bages ved 175 grader C. i ca. 50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 20578 gange,
og udskrevet 620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu