Bagte pærer med nødderasp
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Christensen Indsendt : |
|
|
Skræl pærerne og halvér dem. Fjern kernehuset med et parisiennejern eller en teske og dryp pærerne med citronsaft.
Blend nødderne og bland dem med rasp og sukker. Vend pærerne i blandingen og læg dem med hulningen opad i et ildfast fad. Hæld lidt sirup i hver hulning og dryp dem med smeltet smør.
Bag pærerne ved 180 grader i 10-15 min. til de er møre og gyldenbrune. Servér nøddepærerne varme med iskoldt flødeskum til.
Tips: Tid: ca ½ time. |
|
Opskriften er vist 14997 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne