Tebirkes med Remonce - Københavnerbirkes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se fremgangsmåde på wienerbrødsdej her:
Den færdige wienerbrødsdej rulles ud til en plade på 3-4 mm. ca. 40x60 cm. Del dejen i 2 så du har 2 stykker på 40x30. Smør remoncen på. Fold dejen sammen, så der bliver 3 lag. Skær den ud i 12 stykker. Lad brødene hæve på bageplade beklædt med bagepapir og under et rent viskestykke i ca. 45 minutter. Pensl den med sammenpisket æg drys med birkes. Bag dem midt i ovnen 12-15 minutter ved 220 grader C. alm. ovn. Remonce: Blødgør fedtstoffet, rør derefter sukker og vanilje i. Tips: Tebirkes er velegnede til dybfrysning. Hvis der ikke er kommet remonce(fyld) i. Tebirkes smager også fantastisk uden remonce. |
|
Opskriften er vist 180835 gange,
og udskrevet 4030 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (95 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth Münster - 2021-05-01 18:11:55 I tusind tusind tak for den super gode opskrift den er vanvittig god Herløv - 2015-11-25 08:19:46 jeg laver dem, og fryser dem som rå dej færdiglavet og enkelt frosne ( ligger dem på et skærebræt og putter dem i en pose når de er frosne ) og tager det antal op om aftenen ligger på bage plade og stiller dem koldt natten over så er de hævet og klar til at sætte i ovnen med det samme og så har jeg helt frisk bagte tebirkes Oliver - 2014-01-21 17:30:12 Lækkert de smager super har aldrig smagt bedre end dem Mette - 2012-07-15 23:07:18 Kan man bruge margarine i stedet for smør? Henrik - 2011-11-02 19:05:28 Jeg bor i udlandet og arbejder i en virksomhed med danskere. De er vildt begejstrede hver gang jeg bager denne opskrift og tager med på arbejde!! Jeg er også meget glad for denne gode opskrift. Jeg bruger dog lidt mere remonce og blander brunt sukker i remoncen. Tak! LW - 2011-07-21 22:02:40 Jeg har haft frosset dem - og det fungere fint. max 3 mdr. Pakket ind i passende pakker i bagepapir, så var de lige klar til at blive lunet i ovnen -med papiret om. Steen - 2011-03-13 13:19:29 Jeg har lige lavet dem, men de gad ikke hæve rigtigt. Den største blev lige så stor som den øverste på billedet. De hævede i 30 min. Nogen der ved hvad jeg gjorde forkert? Maja - 2011-02-22 13:50:49 Jeg ville bare høre om i vidste hvorfor man ikke kan dybfryse dem med remonce? anonym - 2010-01-07 07:20:39 smager super godt. Det blev et stort hit Pernille - 2008-02-15 10:13:42 De er bare super nemme og smager super godt. Har lavet dem flere gange til større selskaber - og alle er elle vilde :o) anonym - 2008-01-28 08:09:59 Er der nogen der ved om man kan bruge tørgær? (da det er det eneste jeg har adgang til). SÅDAN - 2005-01-01 01:01:01 Det er uden tvivl de bedste tebirkes jeg har smagt :D Kurt - 2005-01-01 01:01:01 Min Kone elskede dem. Hun troede ikke det var nogen jeg havdet lavet. Da jeg er et fjols i et køkkent. ;D 10 for dem :D Malene - 2005-01-01 01:01:01 Mums, smager ligesom bageren laver dem. endda bedre. Og som der står smager de lige så godt med fyld, som uden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne