Markonbradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lisbeth Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen
Smør smeltes og blandes i sammen med mel og knust markron.
Stor bradepande dækkes med bagepapir Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 40 minutter stik efter med pind om den er færdig. |
|
Opskriften er vist 17821 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer fnuggi123 - 2009-06-18 22:52:30 Jeg blandede 1 spsk. natron i melet, tilføjede 3 spsk. mandelessens og 1 1/2 spsk. vaniliesukker. Den bragte stor lykke med et tyndt lag kakaoglasur til sommerfesten i min datters klasse, flere var helt vilde efter opskriften..... striber af smeltet chokolade, drysset med hakkede nødder, mandler, valnødder er da også en mulighed ;) Kirsten - 2008-08-18 00:26:49 Lækker kage. Mangler en ide til noget pynt oven på, så den ser lidt festligere ud. Almindelig glasur vil efter min mening være for sødt. Har I nogle ideer? tarzan - 2007-01-08 22:48:42 hvad er det sidste i opskriften der mangler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne