Luciabrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Lucia Indsendt af : Michelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen æltes eller røres sammen.
Hæver ca. 30 min.
Formes som små S'er
Efterhæver på pladen i ca. 15 min.
Bagetid: 10 - 12 min.
Ved 225 grader C. alm. ovn.
|
|
Opskriften er vist 41657 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Alma - 2008-11-26 16:00:53 hejsa der mangler altstå safran anonymt - 2008-04-22 08:25:32 det er vildt godt vi har smagt det til hjemkundskab i skolen til lucia .... - 2008-01-26 15:28:38 dejlige luftige og ser fine ud men smagen er godt nok kedelig :( smager helt som alm boller uden noget kardemomme eller lignede.. anonym - 2007-12-17 07:34:12 enig... der mangler safran Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler safran. sus - 2005-01-01 01:01:01 Det er de bedste brød jeg har bagt. kan sagtens bages hele året. uden problemer.;D 10 for dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne