Sveskebrød Glutenfri
Hovedingrediens : Bær - Svesker Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Sveskerne sættes i blød i halvdelen af vandet natten over, de udstenede svesker blendes. Gæren udrøres i resten af vandet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen røres godt sammen. Bageform smøres med plantemargarine, dejen hældes i og hæver ca. 40-60 minutter under klæde.
Bages ved 190-200 grader C i ca. 50-60 minutter. |
|
Opskriften er vist 18878 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bengaard - 2008-01-13 14:37:11 Super god opskrift - det er nok det tætteste man kommer på "rigtig" rugbrød uden hvedemel! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne