Sveskebrød Glutenfri

Sveskebrød Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :     

Ingredienser:
5-6 dl.lunken vand
10-15 usvovlede, udblødte svesker
30 g.gær
1 spsk.sirup
0.5 spsk.groft salt
2 spsk.olivenolie
100 g.brune hørfrø
50 g.sesamfrø
150 g.hirseflager
100 g.majsgryn
100 g.rismel
25 g.kikærtemel/linsemel
25 g.kartoffelmel
50 g.maizena majsstivelse
 Evt. knust koriander, fennikel, anis
 
Opskrift:
Sveskerne sættes i blød i halvdelen af vandet natten over, de udstenede svesker blendes. Gæren udrøres i resten af vandet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen røres godt sammen. Bageform smøres med plantemargarine, dejen hældes i og hæver ca. 40-60 minutter under klæde.

Bages ved 190-200 grader C i ca. 50-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 18880 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-13 14:37:11
Super god opskrift - det er nok det tætteste man kommer på "rigtig" rugbrød uden hvedemel!