Gulerodsboller ca. 40 stk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Eva Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i vandet sammen med salt og sukker
Smelt margarinen og tilsæt mælken
Tilsæt mel, gulerødder og den smeltet margarine og rør med hådmixer i 3 - 5 min. ælt tilsidst dejen så den bliver smidig, stil den til hævning til den er hævet til dobbelt størrelse.
formes til boller som efterhæves på bageplade ca. 30 min. Pensles med mælk og bages ca. 20 - 25 min på 180 grader i varmluftovn |
|
Opskriften er vist 16411 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2011-02-23 15:00:08 Mmh mmh mmh! De er bare duper gode! mathilde - 2010-08-20 10:08:37 rigtig gode boller! (; pernille - 2010-01-07 14:35:17 de er super gode. jeg har bagt dem et par gange, med det samme resultat = de bliver rigtig gode. man kan også tilsætte lidt havregryn. så bliver de sundere til madpakken :O)) Ella - 2009-08-16 23:14:39 Lækre gulerodsboller. Dog skal man tage i betragtning, at der skal en del mere mel i end foreskrevet. Og 20-25 min bruger jeg til 2 franskbrød, ikke til boller. Ca 12 min, så er de bløde og lækre. Nu har jeg en bagemaskine, der kan ælte dejen, så jeg tager bare alle ingredienser i formen og ælter det. Dog rører jeg gæren ud i ½ dl lunken vand først og hælder det op i mælken i formen. Her bruger jeg 4½ dl mælk, ingen vand. anonym - 2009-04-01 15:49:38 ja hvad med de 2 æg Per - 2008-03-12 08:53:33 Ville tro at æggene skal tilsættes sammen med mel og gulerødder Nanna - 2008-03-11 14:50:29 Hvad skal de to æg?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne