Gulerodsboller ca. 40 stk

Gulerodsboller ca. 40 stk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
2.5 dl.vand
2.5 dl.mælk
200 g.margarine
2 æg
4 spsk.sukker
2 tsk.salt
180 g.revet gulerødder
820 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren opløses i vandet sammen med salt og sukker Smelt margarinen og tilsæt mælken Tilsæt mel, gulerødder og den smeltet margarine og rør med hådmixer i 3 - 5 min. ælt tilsidst dejen så den bliver smidig, stil den til hævning til den er hævet til dobbelt størrelse.

formes til boller som efterhæves på bageplade ca. 30 min.

Pensles med mælk og bages ca. 20 - 25 min på 180 grader i varmluftovn





karakterer:
Opskriften er vist 16458 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-23 15:00:08
Mmh mmh mmh! De er bare duper gode!

  -   2010-08-20 10:08:37
rigtig gode boller! (;

  -   2010-01-07 14:35:17
de er super gode. jeg har bagt dem et par gange, med det samme resultat = de bliver rigtig gode. man kan også tilsætte lidt havregryn. så bliver de sundere til madpakken :O))

  -   2009-08-16 23:14:39
Lækre gulerodsboller. Dog skal man tage i betragtning, at der skal en del mere mel i end foreskrevet. Og 20-25 min bruger jeg til 2 franskbrød, ikke til boller. Ca 12 min, så er de bløde og lækre. Nu har jeg en bagemaskine, der kan ælte dejen, så jeg tager bare alle ingredienser i formen og ælter det. Dog rører jeg gæren ud i ½ dl lunken vand først og hælder det op i mælken i formen. Her bruger jeg 4½ dl mælk, ingen vand.

  -   2009-04-01 15:49:38
ja hvad med de 2 æg

  -   2008-03-12 08:53:33
Ville tro at æggene skal tilsættes sammen med mel og gulerødder

  -   2008-03-11 14:50:29
Hvad skal de to æg??