Islandsk plokfiskur - pluk fisk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Oprindelsesland : Island Indsendt af : stubbing Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret, svits snittet løg ved jævn varme.
Tilsæt melet og rør godt sammen, tilsæt mælk til passende tyk konsistens. Smag til med salt, peber og sukker.
Kartofler og fisk i stykker tilsættes, rør forsigtig rundt. Serveres varm med islandsk rugbrød, koldt smør og en kold pilsner. Tips: God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 32846 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer J.M - 2014-09-29 04:38:26 Vil forsøge mig med retten imorgen aften,fik den for nyligt under et besøg på Island / Reykjavik.en rigtig god fiskerestaurant nede i området der hedder " The old Harbour" på 1' sal med udsigt over havnen,,,, SUCCES,,,! Marianne i Nice - 2014-03-06 20:26:14 Har lige fået nogle billige torskehaler fra min fiskehandler - tror jeg vil lave denne ret - kan huske at min far tit lavede det i DK stubbing - 2009-06-08 12:46:46 sovsen skal helst være ret tyk. Rasmus - 2007-10-14 08:28:09 En meget fin Ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne