Lækre små pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Heidi Madsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lunkent vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.
Dejen slås ned og deles i fire. Disse udrulles i fire cirkler, som hver deles i otte trekanter. Ketchup, sennep og 1/2 pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen. Pølsehornene stilles på en bageplade med spidsen nedad, - dækket med et viskestykke. De stilles til efterhævning i ca. 10 minutter. Pølsehornene pensles med æg og bages midt i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 355387 gange,
og udskrevet 15690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (253 stemmer) |
|
Kommentarer Gea - 2019-04-11 18:38:47 De er super lækre :) Camilla - 2014-01-19 17:10:00 Toplækre! Og smager også godt efter en tur i fryseren. anonym - 2013-05-07 08:20:00 Suverænt de bedste vi nogensinde har bagt og spist, godt jeg satsede med dobb portion fra starten. Det kunne lide være i røremaskinen. Én spørger hvor meget ketchup er skal i. Jeg lagde en god streg under pølsen og der skal ikke mindre i. Jeg lukkede enderne ind da jeg rullede sammen så det blev derinde, og de blev stadig kønne og Fantastisk smagsfulde. Bagte dem som Tine anbefaler ved 200 grader i 15 min, og de skal ikke ha et minut mere. Perfekte. Zini - 2013-03-08 18:22:12 Denne opskrift er et HIT her hjemme hos os. Man skal ikke ændre noget som helst i denne opskrift!. Camilla - 2012-07-31 13:52:51 Heii jeg prøvede sammen med mine veninder nu er vi i gang med at lave dem de så så gode ude at vi prøvede at lave dem hårber nu de smager godt:) AnnYtting - 2012-07-18 16:59:39 Lækre er de sørme... men anbefalder UDEN - bare helt alm. God ide med at varme pølserne.... stort hit... Ann Tina - 2012-07-06 14:22:08 Hej ville hører om de et fryse egnet, hvordan de er efter frys? De lækre små pølsehorn? Venlig hilsen Tina nolte:-) Johnny Mikkelsen - 2012-06-03 11:23:23 De bedste pølsehorn jeg har smagt!! Super opskrift! Sabina - 2012-04-07 15:18:53 Rigtig god opskrift. Jeg kommer dog et æg i dejen, hvilket gør dem ekstra bløde og bruger kun et enkelt æg til pensling. Vil give Tine ret i, at de ikke behøver mere end 15 min på 200 grader C I varmluft Mette - 2012-02-04 22:53:58 Der var en der spurgte, om man kunne lave dem dagen før? Nogen erfaringer? Mette - 2012-02-04 18:21:30 Der var en der spurgte, om man kunne lave dem dagen før? Nogen erfaringer? Pia - 2012-02-03 16:38:12 Verdens bedste Pølsehorn :-) Mums... Bagte dobbelt potion og fik 51 horn ud af det!!!! Så lækre og luftige ;-) Bjarne - 2012-01-05 18:26:27 Ja, det bare dejligt! ;-) Betina Underbjerg - 2011-12-14 08:44:08 MEGA god opskrift - jeg erstattede ymer med yoghurt natural, tilføjede lidt sukker og toppede af med sesamfrø!!! De bliver så luftige og lækre! Kan kun anbefales! kathrine - 2011-11-14 18:29:45 Hvor mange er der ca? Susanne - 2011-10-24 21:44:24 Super opskrift - smager godt og ser pæne ud :) Henrik - 2011-10-18 19:03:42 Til Maria (hvis du stadig kigger ind): Ja de kan sagtens fryses, men min personlige erfaring er, at dejen kan blive lidt sej og 'gummiagtig' når de bliver tøet op og genvarmet i ovnen. Men ellers er der ikke noget at udsætte. Smagen er stadig fin. :-) Maria - 2011-07-17 14:33:37 Er der nogle af jer der har prøver at fryse dem og varme dem op når de skal spises? Mig - 2011-06-11 23:24:15 Virkelig god opskrift! de smagte fantastiske. takker ;)! Maria - 2011-04-28 16:58:21 Er der nogen der har prøvet at fryse dem? Er de så stadig gode ? ;o) Tina B. - 2011-04-14 14:13:25 Fantastisk lækker dej! så nem at arbejde med! :) men jeg har som alle andre også snydt lidt og brugt 1 dl mælk i stedet for ymer. :) men gode det er de :) namme-nam! jonas sunesen - 2011-02-27 17:41:37 de smagte godt selvom vi glemte salt :) Zia - 2010-12-14 14:38:34 Fantastiske pølsehorn, vi har lavet dem uden ketchup og sennep. De var en stor succes til vores søns 3års fødselsdag!! De kan klart anbefales herfra!! Marie - 2010-10-28 13:05:38 Ej!!! nogle gode pølsehorn... de var så lækre vi vil bare sige tak helle vi vandt, for de bedste pølsehorn. Det var bare lækkert :) Lena - 2010-10-06 10:50:29 Kniber det med at holde ketchupen inden i pølesehornene, så er her et godt fif :) bland ketchup op med lidt maizena (½ dl ketchup og 1 stor tsk maizena) Sigge XD - 2010-09-19 17:25:46 Super lækker og nem opskrift. Vi brugte mælk istedet for ymer. (: JolleR - 2010-07-11 17:52:49 Yum yum, de var gode... :) Dejlig medgørlig dej! anonym - 2010-04-02 17:35:39 kan man lave den opskrift dagen før ? Kasper Frank - 2010-03-17 00:26:40 Rigtig gode pølsehorn! Mmmhh de smager godt! :) Jeg puttede selv en omgang 5-korns blanding i dejen for at der er lidt mere mad i.. Men husk at lægge kerner i kogende vand 15 min inden de kommer i dejen, eller suger de alt væsken og pølsehornene bliver tørre.. et lille fif :) natja. - 2010-02-23 12:10:25 der står ikke hvor meget ketchup og sennep man skal bruge? Jesper - 2009-12-06 17:23:11 Helt enig med Erik;o) Følger heller ikke opskriften, men de bliver altid fantastiske! Erik - 2009-10-22 19:00:50 Sjovt at alle kommentere hvor himmelsk opskriften er og så tilføjer, at de ikke har fulgt den... (c: Jeg glæder mig dog til at prøve den selv om lidt. Erik AA - 2009-08-10 22:11:05 De er nogen virkelig gode pølsehorn - dejen kan også bruges som pizza dej!! Lotte - 2009-08-03 17:46:15 Super fantastiske horn. De bedste jeg nogensinde har bagt, brugte speltmel i stedet og de blev super:) maiken - 2009-05-10 11:48:49 de er bare så gode jeg tror aldrig nogle sinde jeg har smagt noget bedre ind dem. jeg har aldrig kunne finde ud af at bage men efter jeg har læst det her kan jeg finde ud af at lave mad, jeg lavede dem til min søsters fødselsdag og alle kunne lide dem. :) tusind tak alletiders kogebog :) Rikke & Lotte - 2009-03-01 14:55:59 Super nemme at lave! Vi tog 1/3 del grovmel i og de smagte himmelsk!!!, og istedet for ymer tog vi lidt mælk i. Dette bliver i alt: TOP KARAKTER! Lulu - 2009-02-23 13:44:47 Super lækkert! Jeg var simpelthen så pølsetrængende anonym - 2009-02-18 14:25:26 Super gode, og nemme at lave!! Nanna & Alex - 2009-02-06 08:10:24 Rigtig gode pølsehorn, men man skal ikke bruge andre pølser end party pølser. Vi prøvede lige med to slags fordi vi lavede dobbelt porsion. Men brøden blev tør allerede dagen efter og dagen derefter igen, hvad kan man lige gøre ved det? ulla jensen - 2009-02-05 11:47:17 jeg har fåët opskriften af min datter de er simpelhen så perfekte jeg spiser sjælnen sådan nogle men disse smager himmelsk knus ulla Gitte - 2009-01-22 14:22:04 Rigtig lækre pølsehorn. Har lige bagt en dobbelt portion til nytårskuren i vores søns klasse iaften. Er ikke sikke på at der er nok, så lækre de er. De skal så absolut have top karaktere herfra. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne