Majspandekager
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland de to slags mel og pisk mælken i, sammen med æggene. Lad dejen hvile i køleskabet 30 minutter.
Pandekagerne bages i smør. Tips: Giver 5 pandekager 26 cm i diameter. |
|
Opskriften er vist 3135 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne