Frugtbrød Glutenfri
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i det varme vand. Salt, sirup, olie, æbleflager, og abrikos i tern tilsættes, dejen røres godt igennem.
Herefter tilsættes alle øvrige ingredienser med undtagelse af glutenfri franskbrødsmix, dejen røres godt igennem, trækker 1o-15 minutter.
Glutenfri franskbrødsmix tilsættes og dejen røres godt igennem. Brødformen smøres med plantemargarine, dejen hældes i.
Brødet hæver ved stuetemperatur i ca. 15-2o minutter. Volumen ca. 2/3 af formen.
Brødet bages ved 170-180 grader C i ca. 35-45 minutter. Brødet hviler i formen 3-4 minutter, vendes ud på bagerist. |
|
Opskriften er vist 10904 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne