Squashkage 02

Squashkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : HLWA

Indsendt :      Red :
Squashkage 02, billede 4 Squashkage 02, billede 1 Squashkage 02, billede 2 Squashkage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
1 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Rør blødt smør og rørsukker sammen. Pisk æggene i ét af gangen og rør godt imellem hvert æg.

Sigt mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel sammen og rør det i dejen. Rør revet squash og solsikkekerner i.

Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Squashkage

karakterer:
Opskriften er vist 25396 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14930 (3554 kcal)
KJ pr. Pers. 1244 (296 kcal)
Vægt ialt 1191 gram
Vægt pr. Pers. 99 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1253 KJ (298 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 33.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-27 16:05:38
Ved godt at squashkager gerne er svampede, men jeg synes nu denne er mere over i klæg, evt. dobelt op på bagepulver?

  -   2007-06-22 17:06:00
Jeg vil tro at flormelisen skal drysses over kagen når den er bagt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad skal flormelis bruges til?