Kalvekarbonader med grønsagsstuvning

Kalvekarbonader med grønsagsstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gunnar

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.hakket kalvekød af god kvalitet
1 lille revet løg
 peber
 smør/olie til stegning
 salt
 
 Grønsagsstuvning:
8-10 kartofler
1 lille Knoldselleri
2-3 pastinakker
5-7 gulerødder
1 spsk.smør
8 dl.mild lys bouillon
2-3 tsk.tørret timian
1 dl.mælk
 saucejævner
 salt
 peber
 
 Desuden:
 Sardeller
 kapers
 citron-skiver til garnering
 
Opskrift:
Bland kødet med revet løg og form farsen til fire ovale karbonader. Drys med peber og brun dem i fedtstof på begge side. Drys dem med en smule salt, skru ned for blusset og steg dem færdige, som de nu ønsker. Grøntsagsstuvning: Skær de istandsatte kartofler i mellemstore stykker og svits dem i smør i en gryde. Spæd med bouillon, bring det hele i kog, skum godt og tilsæt timian. Lad grønsagerne småsimre under låg, til de er næsten møre. Kog suppen op med mælk, jævn med saucejævner og smag til med salt og peber. Varm grønsagerne i saucen. Pynt karbonaderne med sardeller, kapers og citron og server dem i stuvningen.





karakterer:
Opskriften er vist 17279 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu