Slåensaft
Hovedingrediens : Bær - Slåen Indsendt : |
|
|
De rensede bær overhældes med kogende vand, der skal dække bærrene.
Bærrene gives et opkog, så de brister.
Henstår til næste dag, hvor saften gives et opkog og hældes over bærrene igen.
Står til næste dag, hvorefter saften sies fra, måles og gives et opkog sammen med sukker.
Saften skummes og tilsættes atamon.
Kommes på atamonskyllede flasker, der lukkes med det samme.
Tips: Slåen der ikke har fået frost, kan lægges et par dage i fryseren. |
|
Opskriften er vist 23188 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bønding - 2016-11-17 09:35:59 Der mangler angivelse af hvor mange bær på vægt der skal bruges anonym - 2011-10-01 20:34:31 hvor mange kilo , gram slåem?????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne