Pebermyntefiduser
Indsendt af : Sebastian N.M. Indsendt : |
|
|
1) læg bagepapir på bagepladen. Pisk æggehviden let i en skål, til den er luftig, men ikke stiv.
2)Sigt flormelis ned i skålen, og rør det sammen med æggehviden med en grydeske, til det er stift.
3)Ælt pebermyntessensen i. Del blandingen i tre dele. Ælt frugtfarven i de to dele.
4) Tril massen til små kugler. Tryk kuglerne flade med en gaffel, og lad dem størkne i 24 timer.
5) Smelt chokoladen i en skål over en gryde med simrende vand. Dyp nogle af de færdige fiduser i chokoladen.
|
|
Opskriften er vist 5549 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne