Vaniljekranse glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoffelmel, majsmel (fin den gule ikke majsstivelse), vanillesukker og bagepulver blandes godt sammen.
Margarinen skæres i små stykker og tilsættes melet. Sukker og æg røres til æggesnaps og æltes i melet. Dejen lægges i køleskab mindst natten over. Den kolde dej kørers gennem en kødmaskine monteret med stjerneplade eller den trilles ud i lange stænger med en diameter på ca. 1 cm. Bages ca. 13 min. ved 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 109404 gange,
og udskrevet 1893 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-09 19:29:30 Det bliver bedre med nogle hakkede mandler også. Men den er ikke glutenfri hvis man bruger alm. bagepulver, da det kan indeholder hvede. der skal være specielt bagepulver uden gluten. BD - 2011-11-26 22:47:08 Kom en hel vanillestang i og overvejer næste gang også at putte nogle hakkede smuttede mandler i som i min mors alm. vanillekranse - det tror jeg kan blive godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne