Paneret stegt mørksej med nudelkage
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Mørksejfileterne vendes i en sød chilisauce og halv rasp og halv sesamfrø. Fisken steges i olie ved mellem varme, til den er sprød og lysebrun.
Nudlerne koges i kogende vand cirka 3. minutter, drænes og vendes med frisk hakket basilikum, salt og peber og formes i hånden til små sammenrullede kager på cirka 5 cm i diameter og steges på en tefalpande i lidt olie i cirka 1 minut på hver side. Squash-chutney: Squashen skæres i små tern og løget hakkes fint, det sauteres i olie, til det er let skinnende. Hvidløg hakkes og kommes i, det koges af med hvidvinseddike, derefter tilsættes brunfarin, Engelsk sauce og tomatpure. Det koges i cirka 4-5 minutter ved lav varme, smages til med salt og peber og er lige til at servere. Kan med rette spises både kold og varmt til både kød og fisk, puttes i sandwich eller hvad man kan finde på. Syltede rødløg: Rødløg skæres i HELT tynde ringe, vendes med saften af citron og sukker. Marinerer i cirka 10 minutter og serveres som en lille top på retten. Løgene kan ligeledes bruges til salattilbehør, sandwich eller andet. |
|
Opskriften er vist 17865 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig nem og lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne