Hvidløgssuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Klaus P Indsendt : Red : |
|
|
Vend de pillede hvidløg i 1 spsk. olie i ca. 3 min., uden at de antager farve. Tilsæt hønsefond og 1 l. vand og lad det simre i ca. 40 min.
Persillen hakkes groft og knuses til pasta i en morter sammen med lidt groft salt og 2 spsk. olie. Gem en smule persille til pynt.
Suppen hældes igennem en si og de kogte hvidløg mases igennem med en ske.
Æggeblommerne og 2 spsk. olie piskes sammen i en skål, tilsæt lidt af suppen og pisk det sammen. Hæld blandigen tilbage i resten af suppen og rør rundt, smag til med muskatnød og hvid peber.
Skær brødet i skiver og rist det. Hæld forsigtigt suppe over til brødet næsten er dækket. Slut af med en frisk dusk persille.
Velbekommen!
Tips: 30 fed hvidløg lyder af meget, men måden at tilberede på og brugen af persille gør at smagen af hvidløg er meget afdæmpet. Faktisk skal man passe på ikke at bruge for meget hvid peber eller muskatnød da det ellers overdøver smagen af hvidløg. |
|
Opskriften er vist 23456 gange,
og udskrevet 688 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2011-02-10 18:57:31 Super skøn suppe. Kan klart anbefales. Er utroligt let at gå til, og smager fantastisk. evy - 2008-02-29 15:29:32 virkelig god og lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne