Lasagne med gulerødder
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Janni Indsendt : Red : |
|
|
brun de hakkede løg i en gryde sammen med lidt smør. Put derefter oksekødet ned sammen med de brunede løg.
Tilsæt grønsagssovsen (eller hakkede tomater) indtil kødsovsen får den rigtige konsistens.
Efter det har været oppe at koge
tilsætter du herefter krydderier efter smag.
Mens det bringes i kog, tager du gulerødderne og skræller dem og river dem på et jern, så du får råkosteffekten.
Tag et ovnfastfad og smør det evt.
Du ligger nu et lag med lasagneplader, derefter kødsovs. En håndfuld revne gulerødder spreder du ud over og derefter et par klatter mornaysauce ovenpå.
Så ligger du et nyt lag lasagneplader, kødsovs, gulerødder og her på tager du nu grønsagssovsen og hælder ud over (ca. 3dl.) og til sidst mornaysauce.
Lasagnen stilles ind i en forvarmet ovn på 200 grader.
Her skal den stå til den har en gylden overflade og pastapladerne er bløde. ca. 30-40 min.
Tips: Hertil kan spises flutes eller en lækker salat. Se evt. under "avokado salat med soltørrede tomater". |
|
Opskriften er vist 30565 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer jakob - 2009-03-17 17:37:18 det var en super god lasagne med det hele jeg gir en tommel finger op og godt resultat hilsen smageren Janni - 2005-01-01 01:01:01 Jeg skriver der skal hældes 3 dl. grønssagssuppe ud over... Det er selvfølgelig kun 1dl. Janni - 2005-01-01 01:01:01 Rettelse: Grønsagssovs = grønsagssuppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne