Fordkornsspaghetti med Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Brj Indsendt : Red : |
|
|
Varm Rapsolien og 1 spsk af olivenolien op på en pande. Læg kyllingestykkerne på og steg den hurtigt til de er gyldne. Tilsæt orange brandy og lad det koge i 3 min. Drys melet over og lad det koge i 2 min.
Skru ned for varmen og tilsæt appelsinsaft, courgette, peberfrugt, porre og salt og peber. Lad det simre i 5 min til sausen er jævn.
Bring imens en gryde med letsaltet vand i kog. Hæld spaghettien og 1 spsk olivenolien i og lad det koge i 10min. Hæld vandet fra, anret spaghettien på et fad og hæld resten af olien over.
Hæld halvdelen af appelsinstykkerne, halvdelen af appelsinskallen, estragon og friskost/ricotta i gryden med sauce og lad det koge i 3 min.
Læg kyllingestykkerne oven på spaghettien, hæld lidt af sausen over og pynt men appelsinstykker og appelsinskal og servér.
Tips: Denne ret er efter min mening bedst hvis der kommes flere grøntsager i og mindre spaghetti og appelsin bådene er ikke en nødvendighed, da de bare er til pynt. |
|
Opskriften er vist 8112 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne