Nøddelagkage
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Brj Indsendt : Red : |
|
|
Smelt overtrækschokoladen i et varmt vandbad eller i mikrobølgeovn. Rør 2 spsk piskefløde i (ikke pisket) og pensl den nederste bund med dette. Varm orangemarmeladen sammen med orangelikøren og smør det på den anden bund. Men læg de 2 smurte bunde hver for sig.
Udblød husblasen i koldt vand. Pisk resten af piskefløden stiv med vaniljesukker og flormelis. Varm den knap afdryppede husblas op ved svag varme til den smelter og vend det forsigtigt i flødeskummet. Vend også nødderne forsigtigt i. Stil flødeskummet i køleskabet i ca. 10 min. Bred halvdelen ud over bunden med chokolade. Læg den anden bund ovenpå og bred resten af nøddeflødeskummet ud på den. Læg den sidste bund øverst. Pisk flødeskummet stiv sammen med flormelissen (til pynten). Dæk lagkagens top og sider med flødeskum. Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose og dekorer kagen. pynt med hele nødder og de 4 appelsinskiver. Tips: Pr styk: 415kcal/1740kJ, 7g protein, 24g fedt, 38g kulhydrat. |
|
Opskriften er vist 13690 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne