Tjekkisk Kirsebærkage Glutenfri

Tjekkisk Kirsebærkage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Jyttemel

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.Jyttemel fra Irma (Glutenfri melblanding)
80 g.smør
2 æggeblommer
2 æggehvide
100 g.sukker (melis)
1 spsk.bagepulver
5-7 spsk.sødmælk (økomælk)
200 g.kirsebær (Moreller)
 
Opskrift:
Dejen kan laves i en blender. Smør & sukker blendes i blenderen. Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver. Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen. Dejen fordeles i en smurt form (f.eks. fransk stor tærteform). De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180 C) med varmluft i ca. 20-25 minutter.

Tips:

Drys event. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm. Dæk kagen med créme fraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 14512 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu