Jordbærlagkage
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Brj Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask jordbærrene, lad dem dryppe af og pil stilken af.
Blend 100 g. af jordbærrene med stavblenderen. Del 100g af jordbærrene i kvarter. Pisk fløden stiv med vaniljesukkeret og sukkeret. Tag en fjerdedel af flødeskummet og bland det med jordbærpuréen. Smør dette ud på en bund. Tag den anden bund og læg den ovenpå. Tag en tredjedel af flødeskummet og smør det ud på bunden. Tryk jordbær kvarterne ned i flødeskummet. Læg den sidste bund på og bred halvdelen af den resterende flødeskum ud på bunden og kanten. Put resten af flødeskummet i en sprøjtepose og pynt lagkage efter fantasien. Pynt med resten af jordbærrene. Lad den stå et kold sted i en time. Tips: Anbring helst solmodne jordbær, da smagen er bedre end hvis der anvendes frosne jordbær. |
|
Opskriften er vist 83904 gange,
og udskrevet 1492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer henna - 2011-12-23 22:32:02 hej undskyld, men hvor meget vaniljesukker skal man bruge???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne