Kugelhopf 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Brj Indsendt : Red : |
|
|
Smelt Smørret og lad det køle af. Sigt melet ned i en stor skål og drys sukkeret i. Lun mælken og smuldr gæren i og opløs den.
Hæld mælk, gær, smør, æg og æggeblommen i melet og ælt det hele til en glat, klæbrig dej med håndmixerens dejkroge.
Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 30-40min. Forvarm ovnen til 180grader og smør en randform. Ælt den meget fugtige dej ned på det meldryssede bord i 5 min til den er smidig. Arbejd så rosinerme og mandelsplitterne ind i dejen. Form dejen til en pølse. Anbring den som en ring i formen, pres den godt til og lad den efterhæve tildækket i ca 10-15min. Bag den så i 45min (varmluftsovn 160grader) Når der ikke hænger noget dej fast på den træpind der den stikkes i kagen, er den færdig. Det er vigtigt den ikke får for meget, for så bliver den for tør. Lad kagen køle af og drys med flormelis. Tips: Pr styk: 335kcal/1400 kJ, 7g protein, 18g fedt, 31g kulhydrat |
|
Opskriften er vist 6289 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne