Bradepandekage med rabarbermarengs 03
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rør margarine cremet med sukker, vanille, salt og æggeblommer.
Bland mel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken.
Smør formen og drys med rasp. Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber.
Tænd ovnen på 200°. Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen. Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og ved dem i sammen med nødderne. Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min. Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket. Smager godt med pisket fløde eller creme fraiche |
|
Opskriften er vist 9366 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne