Hvidløgsristede ristede hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien og bland halvdelen af det hakkede hvidløg i. Må ikke blive brunt.
Tilsæt så hummerhalerne og svits dem et par minutter heri.
Hældes rygende varme over i et fad. Drysse med resten af hvidløgene og dryppes med citronsaften.
Serveres til ristet brød med salat og evt. mayonnaise. Iskold hvidvin hertil. |
|
Opskriften er vist 16731 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne