Strudse-steaks med kartoffelmos og Efterårsmix
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg og æbler i tynde både, champignoner og jordskokker i skiver og halvér og udsten druerne.
Læg bøfferne på panden og brun dem hastigt ved kraftig varme, max 5 sek. på hver side til kødporerne lukkes. (panden er evt., smurt med olie). Tag bøfferne af panden. Brun lidt smør og olie. Bøfferne lægges på panden. Steg dem ca. 2-4 min. i alt ved høj varme = medium rosa.!! Drys med salt og peber. Lad bøfferne hvile 2-5 min. før servering. En bøf skal være rød el. rosa i midten, aldrig gennemstegt!! (prøv at stikke i bøfferne med en gaffel - går den let igennem og der kommer saft ud, er den bare guf, - eller skær et lille hjørne af - den skal være lysrosa i midten.) Sving frugtblandingen på samme pande i 3-4 min. Hæld hønsebouillonen på, kog op og hæld mixen over bøfferne. Pynt med brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 8788 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne