Koteletter i fad 10
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : flowerlady Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovnen på 200 grader smelt 100 g margarine og i mens margarinen smelter krydre du koteletterne med salt og peber brun koteletterne let på panden i lidt becel ikke ret længe da de skal i ovnen og stege færdig tag bradepanden ud læg koteletter i hæld væden fra champignonen og fordel dem ud over kødet kom de flåede tamaster ovenpå også til sidst hældes piskefølde ovenpå kødet og ved siden af
Tips: der serveres flute til |
|
Opskriften er vist 12561 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2008-11-05 17:25:21 Hejsa Har læst opskriften igennem, men dert står ikke hvor lang tid kødet skal have i ovnen :) Master chef - 2007-07-29 20:12:45 3 dåser hakkede tomater på dåse - Det er jeg glad for lige blev nævnt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne