Rabarberdessert med marcipan
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl rabarberne, lad dem dryppe af og snit dem fint.
Lægges i et smurt fad eller tærteform.
Bland sukker og kartoffelmel og drys det over.
Rør smør og sukker sammen - tilsæt reven marcipanen. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Tilsæt mel. Pisk æggehviderne stive, og bland dem forsigtigt i. Fordel dejen over rabarberne. Drys mandelflager over. Bag kagen ved 200 grader C alm. ovn i 25-30 minutter. Serveres lun med vaniljeis til. |
|
Opskriften er vist 74632 gange,
og udskrevet 2176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-27 10:13:59 super god dessert, og kan hvis det ikke er muligt at skaffe rabarber også laves med blommer i stedet for (gerne nogle lidt "sure" blommer og samme mængde) anonym - 2010-02-08 12:22:16 en rigtig god dessert, smager også rigtig godt hvis man bruger blommer i stedet for rabarber. hl - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig dejlig ret. mine gæster bad om opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne