Risfad
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Ditte-lisbeth Indsendt : |
|
|
Risene koges, lidt kortere tid end der står på pakken.
løg svitses (bruges der frisk hvidløg og chili svitses disse også samtidig), derefter tilføjes kødet så dette brunes. De hakkede tomater og krydderierne tilsættes. sluk fo varmen. tomater skæres i tynde skiver og peberfrugterne i korte, tynde stænger. halvdelen af tomaterne lægges i et tyndt lag i et stort ovnfast fad herefter drysses halvdelen af peberfrugterne jævnt udover, drys eventuelt med salt, peber og paprika. derefter deles halvdelen af risen ud i et jævnt lag og det samme med kødet. Alle lagene gentages og der sluttes med at putte creme fraiche ud i et jævnt lag. 180 grader forvarmet ovn i 30-45 minutter eller til creme fraichen er krakeleret. Tips: Kan sagtens spises kold eller opvarmet dagen efter eller fryses ned i en kortere periode. |
|
Opskriften er vist 5871 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2009-09-16 20:17:39 Dryssede i øvrigt lidt friskrevet parmesanost ovenpå, hvilket ikke var dårligt;-) Sanne - 2009-09-16 20:16:59 Uhm, smagte lækkert. En anderleders og nem ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne