Langtidshævet bradepandebrød
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt af : Sabihulla Indsendt : Red : |
|
|
Bland yoghurt, vand og olie og rør gæren ud heri. Bland durummel med salt og rør det i væsken. Tilsæt hvedemel, og ælt dejen godt sammen. Den skal stadig være klistret.
Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir - med hænderne. Dæk den til og stil den i køleskabet natten over. Tag dejen ud og lad den efterhæve tildækket i ca. 1 time ved stuetemperatur. Pensl brødet med olivenolie, prik det med en gaffel og drys det med durummel. Bag brødet midt i ovnen - til det er gyldent. Bagetid: Ca. 25 min. ved 225°. Tips: Når brødet er penslet med olie kan man krydre det med friske og tørrede krydderurter, fx rosmarin eller egen favorit. |
|
Opskriften er vist 20760 gange,
og udskrevet 673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mona B. - 2009-03-21 16:16:37 Behøver man bruge lunkent vand, når dejen alligevel skal hæve i køleskabet hele natten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne