Pizza Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Bland alt sammen, brug helst køkkenmixer for at få en jævn fin dej. Lad hæve i ca. 45 min. på et lunt sted (Glutenfri skal have lidt længere hævetid end almindelig hvedemel.) Smør en bageplade med margarine, hæld dejen ud på denne, brug evt. en grydeske til at smøre dejen ud på pladen med
(tips : dyp grydeskeen i lunken vand for lettere at smøre dejen ud, som kan være temmelig klistret) Glutenfrit mel gør at man får en klistret dej.
Smør udover med tomatpure, fyld så med kød eller have man nu vil have på.
Bages i ca. 20-25 min. midt i ovnen v/ 200 grader, til osten er gylden og bunden ser passe bagt ud.
|
|
Opskriften er vist 23748 gange,
og udskrevet 623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2008-03-03 18:22:44 Hvor køber man Semper glutenfri mix? Kristin - 2005-01-01 01:01:01 til 4 personer: 50 g gær, 4 dl varmt vand iblandet 2 ss HUSK, 2ss olivenolie, 1 tsk salt, 160 g jyttemel eller egen melblanding, majs, ris quinoa mel, 300 - 320 g rød eller blå finax. Kan rulles flad med kagerulle. Læg fyld på og bag i 20 - 25 min. ved 200 grader. Kristin - 2005-01-01 01:01:01 Bedre idé Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Nogle synes at en tynd bund af kold kogt polenta (majsgørd) er fin som et alternativ til pizzadej med gluten. Polenta er jo også netop italiensk af oprindelse (menes der). Der kan fås minut-polenta. Enkelte finder at en bund af kartoffelmos kan bruges som erstatning men det giver et ret anderledes resultat om end ret velsmagende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne